DF'er drev siden meldenøsteuropæer.dk: Nu er han kæreste med kvinde fra Bulgarien
Den 27- årige DF'er og tidligere indehaver af hjemmesiden Meldenøsteuropæer.dk, Peter Kofod Poulsen, har forelsket sig i 31-årige Vasileva fra Bulgarien. (Foto: Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix/arkiv)
Peter Kofod Poulsen flytter sammen med bulgarsk kvinde: - Det kan sikkert få nogle til at trække på smilebåndet, siger han.

Der er ingen sammenhæng overhovedet. Det siger Dansk Folkepartis sønderjyske retsordfører, Peter Kofod Poulsen, efter det er kommet frem, at han er forelsket i 31-årige Vasileva.

Vasileva er fra Bulgarien, og i november sidste år stod Peter Kofod Poulsen frem og sagde, at han fortrød, at han havde kørt en kampagne mod østeuropæere, da han oprettede hjemmesiden Meldenøsteuropæer.dk.

Peter Kofod Poulsens erkendelse og forelskelsen falder tidsmæssigt sammen.

Til JydskeVestkysten siger han, at sammenfaldet ingen betydning har haft. Han vil fortsat bekæmpe "de kriminelle østeuropæere".

- Det kan sikkert få nogle til at trække på smilebåndet, at manden bag meldenøsteuropæer.dk, møder en østeuropæisk kæreste, erkender Peter Kofod Poulsen over for avisen, men han afviser at være dobbeltmoralsk:

- Fuldstændig. Der er ikke noget dobbeltmoral i det her. Der er masser af gode mennesker i Østeuropa, og så er der kriminelle østeuropæere, der skal sendes retur omgående, hvis de kommer til Danmark, fastslår han og siger, at han er ved at brække sig over dem, der kommer til Danmark og ikke bidrager med noget, ikke betaler skat eller er kriminelle.

Peter Kofod Poulsen, som via 3.336 personlige personlige stemmer i Sydjyllands Storkeds blev valgt ind i Folketinget i 2015, og Vasileva fortæller til JydskeVestkysten, at de planlægger at flytte sammen.

via Listen To News