Cowell: Mange har følelser i klemme
Et barn med vennens kone er et følsomt emne for selv den kynisk og kontante X Factor-dommer Simon Cowell.

Normalt er X Factor-dommeren Simon Cowell benhård, når han skal bedømme nye musiktalenter, men når snakken falder på hans kommende barn, er han lagt fra så åbenmundet.

Det kom som et chok for omverden, at den 53-årige inkarnerede ungkarl nu skal være far. Og det blev ikke mindre af, at moren er rigmandskvinden Lauren Silverman, som er gift med Simon Cowells nære ven, Andrew Lauren.

Både Simon Cowells mor, venner og ekskæresten Carmen Electra har været ude at lykønske X Factor-kongen offentligt, men selv har han endnu ikke ønsket at tale om emnet.

- Desværre, jeg er nødt til at holde dette privat i øjeblikket. Det er bare en af de ting. Der er mange ting, jeg på et tidspunkt vil gøre klart, når tiden er til det. Jeg er nødt til at være påpasselig, fordi mange menneskers følelser er involveret, lød det fra musikmogulen, da han på et pressemøde i Beverly Hills blev spurgt ind til den kommende baby.

I den amerikanske tabloidpresse har man længe spekuleret i, at Lauren Silverman og Simon Cowell har haft en affære efter parret blev fotograferet sammen i Caribien i januar 2012.

Lauren Silverman er midt i en skilsmisse fra ægtemanden Andrew Silverman, mens X Factor dommeren brød med hans forlovede Mezhgan Hussainy sidste år.

/newspaq/
via Listen To News