Vild med dans-vært er blevet single

Underholdning
Liam O'Connor og Christiane Schaumburg-Müller er flere gange gået hvert til sit. (arkivfoto) (Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix)
Vild med dans-værtinden bekræfter over for Her & Nu, at hun og Liam O'Connor er gået fra hinanden.

Først var de venner, så blev de kærester. Så blev de gift, skilt og senere kærester igen.

Men nu - knap fire år efter, de fandt sammen igen - er kærligheden atter brast for tv-værten Christiane Schaumburg-Müller og rapper Liam O'Connor, der går under kunstnernavnet L.O.C.

Det bekræfter Vild med dans-værtinden over for Her & Nu.

- Ja, det er rigtigt, at vi er gået fra hinanden, siger hun til mediet.

Christiane Schaumburg-Müller fortæller samtidig, at det er nogen tid siden, at hun og Liam O'Connor stoppede deres forhold.

Dermed fører et af Danmarks mest celebre par endnu et kapitel til deres turbulente historie.

Efter ti år som venner fandt parret sammen som kærester i 2008. Et års tid senere gik de fra hinanden i en kortere periode, inden de atter blev kærester.

I december 2012 blev tv-værten og rapperen så gift ved et stort og glamourøst slotsbryllup på Valdemars Slot på Tåsinge i det sydfynske øhav.

Men efter to og et halvt års ægteskab offentliggjorde parret i juni 2015, at de igen havde valgt at gå hvert til sit.

Skilsmissen holdt dog ikke længe. For godt et år senere kunne parret atter dele glædelige nyheder: De havde fundet sammen igen og ventede et lille barn sammen.

Sammen blev Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor i september 2016 forældre til sønnen Constantin på tre år.

L.O.C. bekræfter

Liam O'Connor bekræfter bruddet overfor for Ritzau.

- Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden. Historikken er, at vi blev skilt i 2015 og fik verdens dejligste dreng i 2016, og det gør man jo ikke, hvis man ikke vil have det til at fungere.

- Men alle skal have det godt, det er det vigtigste. Og hvis det bedste er, at det fungerer på denne her måde - den moderne måde - så er det sådan, det er, siger Liam O'Connor.

Han understreger, at han og Christiane Schaumburg-Müller ikke er uvenner og arbejder tæt sammen om sønnen Constantin.

- Det er en fælles beslutning. Vi har stor respekt for hinanden og endnu større respekt for det at være forældre, så det foregår på en ordentlig måde. 

- Det er ikke et ønskescenarie for nogen, der har oplevet det, men det fungerer, som det skal, og resten er noget, der kun vedkommer det lille vidunder, vi har fået, siger han.

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor stod første gang frem som par i 2008.

Han er snart aktuel med albummet "Ekkokammer", der udkommer fredag, mens Christiane Schaumburg-Müller lige nu passer sin værtstjans på "Vild med dans".

 

Af Signe Julie Andersen, ritzau fokus
Nyheder

Dronningen dybt

forfærdet