Ansatte slår alarm: 22-årig amok på eksklusivt hotel

En kvinde fik et chok og en grim oplevelse, da det pludseligt bankede på døren til hendes hotelværelse.
Personalet på Hotel Royal i Aarhus måtte tidligt fredag morgen slå alarm til politiet, da en 22-årig gæst gik amok og truede folk på livet.
Personalet på Hotel Royal i Aarhus måtte tidligt fredag morgen slå alarm til politiet, da en 22-årig gæst gik amok og truede folk på livet. Foto: Jeppe Michael Jensen / Ritzau Scanpix (arkivfoto)

En 22-årig mand er fredag blevet anholdt og sigtet for at have truet en kvinde på livet på Hotel Royal i Aarhus.

Aarhus Stiftstidende skriver, at manden blev anholdt klokken fem i morges. Det var personalet på det kendte hotel, der valgte at slå alarm til politiet. Anmeldelsen gik på, at den 22-årige mand havde truet både personale og gæster på hotellet. De voldsomme trusler gik blandt andet ud over en kvinde, som han truede på livet.

Den sigtede bankede i morges på hendes dør, og her blev hun mødt med trusler på livet, da hun åbnede døren.

Den 22-årige mand boede også på hotellet, men var ved politiets ankomst ikke at finde. Men da betjentene stod i receptionen, kom den unge mand tilbage - blot for at blive anholdt og sigtet.

Østjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at den 22-årige mand også er sigtet for et overfald på en mand i Thailand i sidste måned. Her blev en mand overfaldet med flaske, slag og spark.

Derudover er historiens hovedperson sigtet for at have truet flere personer på livet på det sociale medie Instagram.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.