50-årig Bagedyst-vinder på skolebænken: Tager ny uddannelse
Andrea Søllested ses her yderst til venstre sammen med resten af deltagerne i 2017-udgaven af "Den store bagedyst". Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Andrea Søllested er blevet for gammel til at blive stresset, siger hun og kaster sig over en uddannelse som chokolatier.

Vinderen af den seneste udgave af "Den store bagedyst", Andrea Søllested, fik ikke kun triumfen med sig, da hun for øjnene af 1,2 millioner seere var bedst i finalen.

Hun tog også ny inspiration med sig. Andrea Søllested fik nemlig et nyt forhold til chokolade med sig, og vil nu uddanne sig til chokolatier.

- Det var egentlig ikke noget, som jeg havde arbejdet med i "Den Store Bagedyst", men sidenhen har jeg fået en "tur" i den. Det er sjovt, og jeg skal begynde på uddannelsen næste år i Odense, fortæller hun ifølge Ekstra Bladet til Billed Bladet.

Uddannelsen tager et år, og 50-årige Andrea Søllested fortæller til Ekstra Bladet, at selvom det kan være krævende at begynde på en ny uddannelse som 50-årig, er det ikke noget, Andrea Søllested tænker over.

- Jeg kender mine egne grænser, og jeg er alt for gammel til at skulle blive stresset.

Hun glæder sig bare til at komme i gang med uddannelsen:

- Jeg har været så heldig, at jeg kan leve af min hobby, og jeg glæder mig til at lære endnu mere.

Andrea Søllested er den anden deltager fra 2017-udgaven af "Den store bagedyst", som forløser nye ambitioner.

Således fortalte 22-årige Kirsten Jazmin Thur for nylig, at hun er kommet i lære hos bagedyst-dommer Katrine Foged Thomsen i hendes bageri "Grannys House" i Dragør.