Bagedyst-deltager forfølger sin drøm: Jeg er lykkelig
Kirsten Jazmin Thur (yderst th) ses her sammen med de øvrige deltagere ved den seneste udgave af "Den store bagedyst". Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR (arkiv)
Om fire år kan du måske møde deltageren fra "Den store bagedyst", Kirsten Jazmin Thur, når hun realiserer drømmen om en foodtruck med kaffe og kager.

Den 22-årige finale-deltager i "Den store bagedyst", Kirsten Jazmin Thur, er gået i gang med forfølge sin store drøm. Hun vil føje titlen "konditor" til sit visitkort, som i forvejen indeholder en bachelor i engelsk og kommunikation.

Kirsten Jazmin Thur er nemlig kommet i lære hos bagedyst-dommer Katrine Foged Thomsen i hendes bageri "Grannys House" i Dragør.

Det skriver DR.

Kirsten Jazmin Thur vandt ikke bagedyst-finalen, men blev nummer to. Alligevel kunne Katrine Foged Thomsen se, at der var krummer i den 22-årige fynbo.

- Jeg så et klart match. Kirstens stil, tempo, tilgang og gode idéer. Men samtidig var jeg jo også dommer og faglig overfor alle i konkurrencen - også over for Kirsten, siger bagedyst-dommeren til DR:

Nu forstår jeg de andre

For Kirsten Jazmin Thur var tilbuddet om lærepladsen det, som hun havde ledt efter:

- Jeg er lykkelig. Før har jeg ikke forstået, hvorfor mine venner har lyst til at blive på Musikkonservatoriet og øve hele dagen. Men det forstår jeg nu. Jeg har lyst til at blive efter arbejde og øve på glace og chokolade, siger hun dr.dk, og afslører hvad drømmen er, når hun om fire år er færdiguddannet konditor

- Drømmen er at lave en farverig foodtruck med bagværk, kaffe og kager. I et folkevognsrugbrød, selvfølgelig.