Zorniger om ny kontrakt: Vi har ikke nået toppen endnu
- Det var en let beslutning at fortsætte i Brøndby, siger Alexander Zorniger, der nu har kontrakt til 2020. Foto: Anders Kjærbye/Scanpix
Brøndby-træner Alexander Zorniger har lige nu ingen ambitioner om at vende tilbage til tysk fodbold.

Brøndby topper Superligaen, men der er fortsat masser af udviklingsmuligheder i holdet.

Sådan lyder det fra træner Alexander Zorniger, der netop har sat en streg under sin tro på projektet ved at binde sig til klubben indtil sommeren 2020.

- Holdet udvikler sig stadig, og vi har tilhængernes opbakning. Vi har ikke nået toppen endnu, siger Alexander Zorniger.

Med den nye kontrakt ophører hans hidtidige funktionæraftale, der havde en måneds opsigelse.

I stedet har han fået en klassisk åremålskontrakt, og tyskeren kalder selv forlængelsen for en "let beslutning".

- Lige nu er alt godt. Hvis jeg kigger mod Tyskland og ser, hvordan forskellige grupper behandler trænere der, er det lige nu ikke noget at sigte efter.

- Jeg får stor respekt for det arbejde, jeg laver her. Jeg føler, jeg er på det rigtige sted lige nu, siger Alexander Zorniger.

Nyheden om forlængelsen bliver meget naturligt godt modtaget af holdets stamspillere, ikke mindst Christian Nørgaard, der under Zorniger har fået en vigtig rolle på den centrale midtbane.

- Det arbejde, han har gjort i halvandet år, er enestående. Det er en træner, jeg nyder at spille under. Jeg får masser af tillid og masser af spilletid, siger Christian Nørgaard.

Brøndbys anfører, Johan Larsson, peger på, at Zorniger har været en helt central figur i genrejsningen af klubben, som senest vandt mesterskabet i 2005.

- Det er ham, der har startet dette projekt op. Det har været lærerigt, meget intensivt og hårdt.

- Men vi har haft noget succes, som gør at det er svært at sige andet, end at han er utrolig vigtig, siger Johan Larsson.

/ritzau/