Winnipeg og Ehlers tager første stik i semifinaleserie
Chancen for, at Nikolaj Ehlers (nummer 27) kommer hjem og forstærker det danske ishockeylandshold ved VM, er blevet mindre, efter at Winnipeg Jets natten til søndag dansk tid vandt den første kamp i semifinaleserien mod Vegas Golden Knights. Foto: Elsa/AFP
Winnipeg Jets vinder 4-2 på hjemmebane mod Vegas Golden Knights i semifinaleserien i NHL.

Winnipeg Jets og Nikolaj Ehlers fik natten til søndag dansk tid en perfekt start på semifinaleserien mod Vegas Golden Knights i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Den 22-årige dansker fik godt 13 minutter på isen i kampen, der endte 4-2 til hjemmeholdet.

Winnipeg opbyggede i første periode en føring på tre mål. De to sidste scoringer faldt inden for 46 sekunder. Vegas Golden Knights fik reduceret til 1-3, men i anden periode kom Winnipeg igen foran med tre mål, da Mark Scheifele fik pucken i mål.

Svenskeren William Karlsson genskabte spændingen med en reducering til 2-4 for holdet fra kasinobyen, men det blev kampens sidste mål.

Winnipeg lægger også is til seriens anden kamp på mandag, hvorefter holdene fortsætter i Las Vegas. Det hold, der først vinder fire kampe, kommer i finalen om Stanley Cup-trofæet.

Den anden semifinale står mellem Washington Capitals, der har Lars Eller som stamspiller, og Tampa Bay Lightning. Capitals vandt natten til lørdag den første kamp med 4-2.

/ritzau/