Cyklistforbundet Why we cycle: Cyklistforbundet inviterer til film- og debataften i Aarhus
Den hollandske dokumentarfilm Why we Cycle får dansk premiere på Cyklistforbundets film- og debataften i Øst for Paradis den 24. maj.
Kom og se den danske premiere på den poetiske og tankevækkende hollandske dokumentarfilm 'Why we cycle' og deltag i debatten om cykling og cyklisters forhold sammen med byrådsmedlem Louise Lindskrog fra Socialdemokratiet. Alle er velkomne.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Cyklistforbundet i Aarhus inviterer alle interesserede til en aften i cyklens tegn. Det sker torsdag den 24. maj kl. 19 i biografen Øst for Paradis.

Først vises den hollandske dokumentar fra 2017 'Why We Cycle'. Filmen, der her får dansk premiere, skildrer både den hollandske cykelkultur og dokumenterer de mange fordele ved en stærk cykelkultur.

- Det er en tankevækkende og poetisk film om cyklen og cyklens potentialer også i en bredere samfundsmæssig sammenhæng. Den formår at sætte ord og billeder på, hvad cykling og cyklisme overhovedet betyder for os som mennesker, vores byer og vores samfund, siger lokalformand for Cyklistforbundet i Aarhus, Anders Nielsen.

Efter filmen inviterer Cyklistforbundet til debat om gode forhold for cyklister både i byen og på landet. I debatten deltager også byrådsmedlem i Aarhus, Louise Lindskrog (A) og direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne - både medlemmer og ikke medlemmer. Cyklistforbundet beder dog om tilmelding via mail på whywecycle@cyklistforbundet.dk.

OM FILMEN

'Why We Cycle' er en hollandsk dokumentar fra 2017 instrueret af Gertjan Hulster og Arne Gielen.

"I dokumentaren cykler vi med hverdagens cyklister og med specialiserede cyklister fra forskellige cykeldiscipliner. Samtalerne undervejs afslører indlysende, men ofte tilslørede effekter af cykling på mennesker, byer og samfund". Læs mere på whywecycle.eu.

TID, STED & TILMELDLING

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

Torsdag den 24. maj kl. 19-21 i biografen Øst for Paradis, Paradisgade 7, 8000 Aarhus.

Cyklistforbundet beder dog om tilmelding via mail på whywecycle@cyklistforbundet.dk.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News