Wenger efter EL-exit: Jeg er trist og frustreret
Arsenal nåede 250 kampe i spidsen for Arsenal i sine næsten 22 år som manager, men torsdag sluttede festen i Madrid, da Arsenal røg ud af Europa League med nederlag til Atlético Madrid. Foto: Pierre-philippe Marcou/AFP
Arsène Wenger og Arsenal er færdig i Europa for denne gang i Wengers europæiske kamp nummer 250 med Arsenal.

250 europæiske kampe i spidsen for Arsenal.

Så mange nåede den franske manager Arsène Wenger, men torsdag aften stod det klart, at han ikke når flere.

Det bliver ikke i denne omgang som Arsenal-manager i hvert fald, for Wenger stopper efter sæsonen efter 22 års tro tjeneste i klubben, og med 0-1-nederlaget i returkampen i semifinalen mod Atlético Madrid er Arsenal ude af Europa League.

- Jeg er meget trist og også frustreret. Når man ryger ud af en turnering efter 180 minutter (to kampe, red.), hvor man har spillet, som vi gjorde, så er det svært at kapere.

- Nu har klubben tid til at tænke på, hvad der skal ske i næste sæson, siger Arsène Wenger ifølge uefa.com.

Her skal Arsenal ikke spille Champions League, hvilket bliver anden sæson i træk, hvor Arsenal er uden for det fineste selskab.

I den hjemlige liga er Arsenals muligheder for at slutte i top-4 udspillet, og en billet til Champions League krævede en finalesejr i Europa League.

Wenger var dog godt tilfreds med sit mandskab efter nederlaget i Madrid.

- Hvis man sammenligner vores indsats, så svarede det lidt til den første kamp. Vores præstation var god, og vi skabte farlige situationer. Vi mødt en godt hold og held og lykke i finalen og tillykke, siger Wenger.

/ritzau/
via Listen To News