TEKNIQ Installatørernes Organisation Vigtigt at finanslov holder fast i boligjobordningen
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.
Med fredagens aftale om en ny finanslov gøres boligjobordningen permanent. Det glæder brancheorganisationen TEKNIQ.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Boligjobordningen og håndværkerfradraget overlever. Det var et af resultaterne, da regeringen fredag aften præsenterende den nye finanslovsaftale, som man har indgået i samarbejde med Dansk Folkeparti.

"Det er meget glædeligt, at man på denne måde styrker det økonomiske incitament, der er så vigtigt, når de danske boligejere skal investere i at forbedre deres hjem ved fortsat at have håndværksydelser med som en del af ordningen," siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Installationsbranchen.

"Vi kan jo se, at netop økonomien spiller en afgørende rolle for danskernes lyst til eksempelvis at energirenovere, og derfor er det glædeligt, at man fra politisk side viser vilje til at bakke op om dette. Der er ikke mindst positivt, at ordningen nu gøres permanent, således at boligejerne kender de økonomiske rammer, når de overvejer, om det er tid til at gøre de grønne drømme til virkelighed - selvom vi kunne have ønsket, at der også blev givet fradrag til materialer og ikke kun til arbejdsløn," siger han.

Hos TEKNIQ glæder man sig desuden over, at finansloven rummer en kvalitetspulje på 170 millioner kroner til at styrke erhvervsuddannelserne.

"Vi har brug for at trække flere unge til disse uddannelser. De senere år har erhvervsskolerne oplevet en lang række nedskæringer, og vi kan håbe, at finansloven bliver første skridt til at vende denne udvikling," siger Niels Jørgen Hansen.

"Og så er det positivt, at man fjerner beskatningen af fri telefon, som er et nødvendigt redskab for rigtig mange medarbejdere - ikke mindst i installationsbranchen," siger Niels Jørgen Hansen.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.