Viborg-veteran om pokalnedtur: Vi løb tør for kræfter

En Viborg-udvisning i slutfasen blev kostbar, da viborgenserne tabte pokalfinalen til FCM Håndbold.
Rikke Skov blev kåret til pokalfighter, men Viborg tabte alligevel finalen til FCM Håndbold.
Rikke Skov blev kåret til pokalfighter, men Viborg tabte alligevel finalen til FCM Håndbold. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Viborgs håndboldkvinder havde den ene hånd på pokalen, men måtte efter en dramatisk afslutning overlade jublen til FCM Håndbold i den danske pokalfinale i Silkeborg søndag eftermiddag.

FCM vandt 28-26 efter forlænget spilletid, men i Viborg-lejren er skuffelsen enorm, efter at holdet havde ført med 25-22 fem minutter før afslutningen af den ordinære spilletid.

En udvisning til Viborgs Kirsten Balle gav akkurat FCM-spillerne den medvind, de havde brug for i afslutningen, og så slap Viborgs ressourcer op, mener viborgensernes Rikke Skov.

- Jeg er utrolig skuffet. Vi scorede stort set ikke i det sidste kvarter, og det er selvfølgelig ikke godt nok.

- Udvisningen blev rimelig afgørende for, at FCM kom tilbage i kampen. Vi spillede ellers super godt, men løb lidt tør for kræfter til sidst, lyder det fra den rutinerede landsholdsspiller.

FCM var på forhånd klar favorit, men det forhindrede altså ikke Viborg i at tvinge de forsvarende danske mestre ud på randen af et overraskende nederlag.

- Vi gav dem kamp til stregen, men vi manglede det sidste tryk, da det skulle afgøres. Vi manglede måske også lidt tryghed i nogle aftaler til allersidst, hvor FCM-spillerne er lidt mere rutinerede og hænger lidt bedre sammen.

- Vi er ved at bygge noget nyt op, og det havde været rigtig fedt for holdet og klubben, hvis vi havde vundet i dag. Jeg er meget ærgerlig og lidt ked af det, siger Rikke Skov, der efter den dramatiske finale blev kåret som pokalfighter.

Med nederlaget bliver Viborg stående på ti pokaltriumfer i klubbens historie. Den seneste kom i 2013.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.