Vejrvært skilt kort efter Vild med dans: "Det har måske rykket processen"
Sara Maria Franch-Mærkedahl med dansepartneren Silas Holst i 2014. (Foto: )
Vild med dans-vinder Sara Maria Franch-Mærkedahl åbner op og fortæller om sin skilsmisse i aften.

Samtidig med at den tidligere vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl strålede som vinder i TV2-programmet Vild med dans, faldt hjemmefronten fra hinanden.

Det fortæller hun i programmet Til middag hos, som bliver vist i aften på TV3.

Her åbner tv-værten over middagsbordet op og fortæller om sin skilsmisse.

"Andre gjorde mig glad"

Sara Maria Franch-Mærkedahl blev skilt fra sin daværende mand, Bo Franch-Mærkedahl, kort tid efter finalen i Vild med dans i 2014. De har to børn sammen.

- Hvis man melder sig til det (Vild med dans, red.), skal man have opbakning hjemmefra, for man bruger jo virkelig meget tid dernede, specielt når man når slutningen. Jeg var vildt glad, og når jeg så kom hjem var det måske svært at forstå, at jeg kunne være så glad, og at det egentlig var nogen andre der gjorde mig så glad, siger hun.

Se Sara Maria Franch-Mærkedahl tale om sin skilsmisse i klippet her:

"Modigt af Sara Maria"

Det møder forståelse hos en af Sara Maria Franch-Mærkedahls middagsgæster, modellen Claudia Rex, der var en af de professionelle dansere i samme sæson af Vild med dans.

- Det er meget modigt af Sara Maria at åbne op om sin skilsmisse. Jeg synes det er flot, fordi det er et meget ømt emne. Jeg kan helt klart godt følge Sarah Marias situation i det her Vild med dans-cirkus. Det er enormt svært at holde privatfronten ved lige, når man er med i Vild med dans, siger hun i programmet.

Sara Maria Franch-Mærkedahl tror stadig, hun ville have været blevet skilt, hvis hun ikke havde været med i danseprogrammet.

- Men jeg tror, at så var der måske gået længere tid. Vi var på et stadie, hvor vi skulle finde ud af, hvad der skulle ske, så det har måske rykket processen, at jeg var med i Vild med dans, siger hun i programmet.

Sara Maria Franch-Mærkedahl er i dag kærester med kokken Morten Heiberg.

via Listen To News