United kværner russere på en halv time i CL
Romelu Lukaku scorede to gange, da Manchester United vandt i Moskva. Foto: Kirill Kudryavtsev/AFP
Romelu Lukaku og Anthony Martial afgjorde hurtigt opgøret mod CSKA Moskva, der blev slået 4-1 på udebane.

Manchester United har i denne sæson fået et fremragende comeback i Champions League.

Tirsdag aften nappede José Mourinhos mandskab den anden sejr af to mulige i gruppe A, da englænderne i overbevisende stil slog CSKA Moskva 4-1 på udebane.

Allerede efter fire minutter havde Romelu Lukaku scoret det første af to mål, da han vandt en hovedstødsduel inde foran mål og headede Anthony Martials indlæg i nettet til 1-0.

Martial gjorde stort set, hvad der passede ham i Moskva, og efter 20 minutter øgede han til 2-0 på et straffespark. Det havde Henrikh Mkhitaryan tilkæmpet sig i kanten af hjemmeholdets felt.

Efter en halv time nåede en aflevering fra Martial ind til Lukaku, da bolden smuttede lige forbi CSKA-forsvareren Vasili Berezutski. Og så kunne United-angriberen nemt øge til 3-0.

Mkhitaryan gjorde det til 4-0 efter en time, da en russisk aflevering blev erobret af United midt på banen. Martial blev sendt mod mål, men ramte CSKA-målmandens parader, før Mkhitaryan fulgte op.

De russiske værter havde en del kvalificerede skudforsøg, og David De Gea i United-målet fik flere gange vist, at han er en klassemålmand, før hjemmeholdet fik et trøstmål i overtiden.

Men det ændrede ikke på, at de engelske gæster var flere niveauer bedre end modstanderne, der tog sølv i den russiske liga i sidste sæson. Mourinhos mandskab havde mindst ligeså mange muligheder til at udbygge føringen.

I gruppens anden kamp vandt schweiziske FC Basel på hjemmebane 5-0 over Benfica, der fik en mand udvist.

United topper gruppe A med seks point foran Basel og CSKA med hver tre point. Benfica har sit første point til gode.

/ritzau/