Unge Xander glæder sig: Voice er fedt
Den nye dommer i TV2's "Voice - Danmarks største stemme", Xander, glæder sig til udfordringen i programmet.

TV2 skruer op for lørdagsmusikken 15. september, når anden udgave af "Voice - Danmarks største stemme" begynder.

Den 24-årige sanger Xander er ny dommer sammen med Lene Nystrøm, Sharin Foo og Liam O'Connor, og han glæder sig til oplevelsen.

- Voice er et fedt program. Musik og konkurrence skal for mig ikke blandes sammen, men det er et fint program, og sådan er tiden i øjeblikket.

- Det er det, som folk ser, og så kan man enten sætte sig ned og brokke sig over det eller se det som en udfordring og en mulighed for at præge den tid, vi lever i. Det vil jeg helt klart gøre, siger Xander.

Sønnen til sangerinden Anne Linnet indrømmer, at han ikke kiggede med i første udgave af Voice, men at han efter samtaler med familien og vennerne - deriblandt Liam O'Connor - besluttede sig for at sige ja.

Xander er ikke bange for, at han med sine kun 24 år er ret ung i forhold til dommerne generelt i musik-talentshows.

- Tit er de folk, som er dommere og coaches, eller hvad vi nu skal kalde dem i disse programmer, nogle, som har været igennem en masse, og som har turneret jorden rundt og har solgt en masse albums. Det har jeg selvfølgelig ikke.

- Men musik har ikke noget med alder at gøre. Det har noget at gøre med, hvor meget man har øvet sig, og hvor meget man ved. Det kan ikke altid måles i år.

- Jeg har ligeså meget ret til at være her som de andre. Jeg har bare ikke erfaringen, men det, tror jeg, bare kan gøre det hele lidt mere spændende og sjovt, fordi jeg måske går lidt mere efter min intuition end de andre.

- De andre går måske efter, hvad de har prøvet og set før, lyder det fra Xander.

/ritzau/