Udlover dusør på 10.000 kr.: Har du set disse mænd?
De to gerningsmænd på billederne havde to medgerningsmænd ventende uden for kiosken. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Politiet frigiver billeder fra røveri i Holstebro. Røverne talte både flydende dansk og et ukendt udenlandsk sprog.

Midt- og Vestjyllands Politi har offentliggjort billeder af to mænd, som 7. december var en del af en kvartet, som begik røveri mod Superkiosken på Niels Kjeldsens Vej i Holstebro.

Røveriet blev begået kort før lukketid klokken 22. Her truede de to mænd personalet med en pistollignende genstand og slap af sted med en karton cigaretter og et ukendt beløb i kontanter.

Signalement

Gerningsmændene var maskerede under røveriet og beskrives således:

A: Mand, 170-180 centimeter høj og almindelig kropsbygning. Han var iført sort hue og blå dynejakke med hætte og sort stof på brystet. Jakken havde et logo på venstre overarm. Manden bar mørkeblå cowboybukser og brune sko/støvler.

B: Mand, 170-180 centimeter høj og spinkel kropsbygning. Han var iført sort hue og en blå skijakke med hætte og sort lomme på venstre overarm. Manden bar desuden sorte cowboybukser med slid på forsiden af lårene og sorte Adidas-sko med hvide striber på siderne.

Kort efter røveriet vurderede vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, at gerningsmændene var "yngre".

Talte to sprog

Under røveriet talte de to gerningsmænd flydende dansk til de ansatte i kiosken, men brugte et ukendt udenlandsk sprog i intern samtale.

Yderligere to medgerningsmænd opholdt sig uden for butikken under røveriet. Begge med almindelig kropsbygning og iført mørkeblåt tøj.

Kioskens indehaver, Per Troldtoft Jensen, har udlovet en dusør på 10.000 kroner for oplysninger, som fører til opklaring af sagen.

Sjette røveri i kiosken

Per Troldtoft Jensen fortalte efter røveriet til TV Midtvest, at det var sjette gang, der blev begået røveri mod kiosken i de 32 år han har haft den.

- Det er lige træls hver gang. Og jeg forstår det ikke, for der er stort set ingen penge i kassen længere. Det går ud over de ansatte, sagde Per Troldtoft Jensen til tv-stationen.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefonnummer 114.