TV 2-reporter tvunget hjem: Skal hjælpe sin mor med hendes livs kamp

Simi Jan skriver på en bog om sin mor, som er uhelbredeligt syg af kræft.
Simi Jan og hendes mand og søn er flyttet sammen med Simi Jans kræftramte mor.
Simi Jan og hendes mand og søn er flyttet sammen med Simi Jans kræftramte mor. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix/arkiv

Den 38-årige udenrigskorrespondent Simi Jan er flyttet tilbage til Danmark. Hun skal bo sammen med sin mor, som er ramt af uhelbredelig kræft.

Det fortæller TV 2-journalisten til Billed-Bladet.

- Min mor fik nogle måneder at leve i, da hun blev ramt af uhelbredelig cancer sidste år. Så det er et mirakel, at hun er i live, og vi glæder os over hver dag, vi får sammen, siger Simi Jan til ugebladet.

Simi Jans blot 54-årige mor er uhelbredeligt syg af tarmkræft med levermetastaser. Og nu er hun og Simi Jans mand, Allan, og parrets tre-årige søn, Adam, flyttet i hus sammen i Gentofte, fortæller Simi Jan til ugebladet.

Simi Jan er den ældste af fire søskende, og den som har hjulpet moderen gennem kemobehandlinger og operationer. Og det har ikke været nemt.

- Desværre er der dukket cancer op igen, efter scanningerne ikke har vist noget i et halvt år, så nu skal hun igennem endnu en operation. Men mor giver ikke op, siger Simi Jan.

Simi Jan er i gang med at skrive en bog om moderen, som kom til Danmark fra Pakistan, og kun var 16 år, da Simi blev født.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.