Banedanmark arbejder på at lave køreledning efter storm
Svanemøllen Station er ofte hårdt ramt, når uvejret raser. Natten til søndag væltede et træ og her på billedet et skybrud, der tidilgere drillede s-togsdriften. Foto: Christoffer Regild/Banedanmark/free
Både køreledninger og forrude i S-tog blev ødelagt af væltet træ. Banedanmark arbejder på stedet.

Banedanmark arbejder på højtryk søndag morgen for at få udbedret skaden på den køreledning, der er faldet ned ved Svanemøllen Station i forbindelse med stormen.

- Der kører lige nu ikke S-tog mellem Hellerup og Svanemøllen. Passagererne skal med busser på strækningen i stedet for tog, siger Claus Christensen, sektionschef i Banedanmark.

Sent lørdag aften blev passagererne i et S-tog mellem Hellerup og Svanemøllen Station evakueret, efter at et træ væltede ned på skinnerne og forhindrede toget i at køre videre. Ingen personer er kommet til skade, oplyser DSB til Ritzau.

Det væltede træ ødelage nogle køreledninger på strækningen. Og forruden i S-toget blev ødelagt, så toget blev bugseret væk, oplyser DSB.

- Vi arbejder lige nu på at få overblik over, hvor omfattende skaderne er. Men vi håber på, at vi har normal trafik igen mandag morgen, siger Claus Christiansen.

/ritzau/
via Listen To News