Tilbagevendte Neymar skyder Rennes i sænk
Neymar var tidligere på ugen tre dage i Brasilien på grund af familiære problemer. Lørdag var han tilbage og gjorde en afgørende forskel for Paris Saint-Germain. Foto: Stephane Mahe/Reuters
Neymar var i hopla for PSG, der storsejrede på udebane mod Rennes i Ligue 1.

Fodboldstjernen Neymar var den helt store oplevelse, da Paris Saint-Germain lørdag aften besejrede Rennes 4-1 i Ligue 1 i Frankrig.

Neymar var ellers på visit i Brasilien tidligere på ugen. Han tilbragte tre dage i sit hjemland på grund af "familiære problemer".

Han vendte tilbage til Frankrig onsdag i denne uge og var dermed klar til at møde Rennes.

Neymar åbnede scoringen efter bare fire minutter lørdag aften. Kylian Mbappé fandt Neymar med en flad aflevering, og Neymar kunne nemt sætte en inderside på.

Efter 17 minutter var rollerne byttet om, men mønsteret var nøjagtig det samme. Neymar spillede en flad bold på tværs i feltet, som Mbappe trillede i mål til 2-0.

Rennes reducerede og fik et rødt kort, før Neymar igen tog over. Han spillede bolden over forsvaret til Edinson Cavani, som var løbet i dybden. Cavani lobbede den over keeperen til 3-1.

Glidende ved bageste stolpe satte Neymar punktum for kampen med sit andet mål, der gjorde det til slutresultatet 4-1 et kvarter før tid.

PSG fører Ligue 1 med 47 point. Monaco har 38 point på andenpladsen.

/ritzau/