Tilbagevendt angriber kan blive nøglen til FCN-bronze
Godsway Donyoh scorede i Herning mandag aften. Det gjorde han også i august, hvor dette billede er fra. Foto: Henning Bagger/Scanpix
FCN-angriberen Godsway Donyoh fik første superliga-minutter siden september og kvitterede med en scoring

FC Nordsjælland misbrugte et forsøg på at hale ind på FC København i kampen om tredjepladsen i Alka Superligaen, da holdet mandag aften på udebane tabte 1-2 til FC Midtjylland.

Nordsjællænderne er fortsat tre point efter FCK, men der var dog et lyspunkt i mandagens nederlag, da den tilbagevendte angriber Godsway Donyoh reducerede for Farum-klubben.

Cheftræner Kasper Hjulmand håber, at Donyoh kan gøre en forskel i kampen om tredjepladsen.

- Måske kan tilbagevendte Donyoh og Jonathan Amon være det, der giver den ekstra energi, siger Kasper Hjulmand.

- Det kan være det, der gør, at spillerne tror på, at vi kan banke den ind, når vi nu har brændt så meget.

Den 23-årige ghanesiske angriber blev med en halv time igen i mandagens kamp skiftet ind og fik fem minutter før tid scoret på et flot langskudsmål.

Donyoh har ikke spillet en superligakamp siden september, men Hjulmand er ikke i tvivl om vigtigheden i, at han er tilbage.

- Det er åbenlyst, at vi har manglet ham.

- Vi har haft samme antal chancer som i efteråret, men ikke nær så mange mål. Vi kunne i dagens kamp se, hvad det betyder at have sådan en afslutter, siger Hjulmand.

Ifølge træneren betyder nederlaget, at holdet nu er nødsaget til at vinde de resterende tre kampe, som er mod Horsens, AaB og FCK, hvis det skal blive til bronzemedaljer.

- Jeg tror, at der kommer en reaktion allerede fredag mod Horsens. Vi tror på tredjepladsen, siger Hjulmand.

Donyoh nåede at score fem mål i de otte superligakampe, som han spillede i efteråret før sin skade.

Den tilbagevendte målscorer tror også på, at sæsonen kan få en positiv afslutning med et sæt medaljer.

- Der er stadig en stor chance. Vi skal bare fokusere på en kamp ad gangen, og vi skal blive ved med at arbejde hårdt, siger Godsway Donyoh.

I næste spillerunde skal FC Nordsjælland møde Horsens på hjemmebane, mens bronzekonkurrenten FCK skal en tur til Aalborg for at møde AaB.

/ritzau/