Team Cult går efter top-10 i Amstel Gold Race
Michael Skelde har store forhåbninger til tyske Fabian Wegmann ved Amstel Gold Race.
Der er glæde hos Team Cult Energy, efter at holdet mandag blev tildelt et wildcard til Amstel Gold Race.
Der er glæde hos Team Cult Energy, efter at holdet mandag blev tildelt et wildcard til Amstel Gold Race. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/Polfoto

Team Cult Energy går efter at levere et solidt aftryk, når det danske cykelhold den 19. april er med ved den hollandske forårsklassiker Amstel Gold Race.

- Vi er et meget lille hold sammenlignet med vores modstandere, men jeg tror på, at Fabian Wegmann vil være i stand til at få et resultat i top-10.

- Det vil være vores mål, ud over at køre aggressivt, som vi plejer at gøre, siger sportsdirektør Michael Skelde i en pressemeddelelse.

Han har desuden fidus til, at danske Rasmus Guldhammer kan markere sig i løbet.

- Amstel Gold Race bliver et løb for ham i de kommende år. Jeg tror virkelig, at han har talentet og kræfterne til at blive en kandidat til at vinde i løbet af nogle år, siger Michael Skelde.

Team Cult Energy, der før denne sæson fik Pro Continental-status, var et af de fem hold, som arrangørerne af Amstel Gold Race mandag tildelte et wildcard.

- Det er selvfølgelig et privilegium og en ære at blive udvalgt til at deltage i dette års Amstel Gold Race.

- Det er en anerkendelse af os fra arrangørernes side, og vi ser meget frem til at være en del af en af de største endagsklassikere i sæsonen, siger Michael Skelde.

Nyheden om adgangen til et af højdepunkterne i forårets løbskalender kommer dagen efter sæsonens hidtidige lavpunkt for det danske mandskab.

Søndag måtte Team Cult Energy trække sig fra det franske løb Tour de Haut Var, da tyve var stukket af med rytternes udstyr efter et indbrud i holdets lastbil.

Ifølge Michael Skelde er det overvejende sandsynligt, at tyveriet også kommer til at koste et afbud til den kommende weekends løb, Omloop Het Nieuwsblad.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.