Slagen Helsingør-træner efter 1-5: Vi bløder som hold

Christian Lønstrup erkender, at FC Helsingør er i alvorlige problemer efter et nyt nederlag til AGF.
FC Helsingørs træner, Christian Lønstrup, erkender, at hans hold har problemer.
FC Helsingørs træner, Christian Lønstrup, erkender, at hans hold har problemer. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Oprykkerklubben fra FC Helsingør fik en eventyrslignende start på tilværelsen i Alka Superligaen, men på det seneste har modgangen ramt holdet hårdt, hvor de seneste fire ligakampe er blevet tabt.

Fredag tabte Helsingør med hele 1-5 på hjemmebane, og cheftræner Christian Lønstrup erkendte efterfølgende, at holdet er i store problemer, hvilket også kom til syne i kampen mod AGF.

- Vi bløder som hold. Der skal ikke særlig meget til, før at vi oplever modgang. Det har vi aldrig prøvet før, og det skal vi forholde os til, siger Lønstrup.

- Det er ikke sjovt, og jeg siger ikke, at vi var til grin, men det var tæt på i forhold til resultatet, siger han.

Lønstrup er ikke i tvivl om, at defensiven er holdets akilleshæl på nuværende tidspunkt. Rent spillemæssigt mener han nemlig, at holdet sagtens kan være med i landets bedste fodboldrække.

- I de sidste fire kampe har vi lukket 14 mål ind, og det er i overkanten. Det er realiteterne. Jeg tænker ikke, at modstanderne er ekstremt meget bedre, end vi er, og at vi ikke har noget at gøre i den her række spillemæssigt, siger han.

- Vi bliver simpelthen straffet i øjeblikket på en måde, som jeg aldrig har oplevet før. Det er en hård, men spændende tid, vi går i møde.

Christian Lønstrup håber nu på, at han i den kommende landskampspause kan få ændret spillernes mentale tilstand.

- Jeg siger mange af de samme ting efter hver eneste kamp. Jeg prøver at finde ud af, hvad der skal gøres for at hjælpe spillerne, og der er også en mental tilstand, der skal ændres, for vi er godt nok skrøbelige, siger Lønstrup.

Næste opgave for FC Helsingør er en udebanekamp mod AaB.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.