Silas Holst støtter Sara Maria gennem krisen
Er der to, der står sammen, er det Sara og Silas. SCANPIX arkiv
Vinderen af ’Vild med Dans’, Sara Maria Franch-Mærkedahl, er midt i en skilsmisse. Hun kan dog glæde sig over støtten fra den gamle dansepartner Silas Holst.

Vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og hendes mand gennem flere år, Bo Bo Franch-Mærkedahl, skal skilles. For begge parter er det en hård tid.

Sara Maria, 34, kan imidlertid glæde sig over at få støtte og opmuntring fra sine venner - blandt andet Silas Holst, som hun vandt ’Vild med Dans’ med.

Forleden tilbragte de to en rar aften sammen - det var så hyggeligt, at Silas Holst på Instagram måtte konstatere:

- Perfekt selskab en mandag aften...!!!! Catching up...!!! Med verdens bedste dansepartner Sara Maria, skrev han begejstret.

Min veninde døde af kræft. Læs mere på udeoghjemme.dk

Rigtige venner

Det er ved at være to måneder siden, Sara Maria og Silas vandt ’Vild med Dans’, men de er stadig venner. Så da hun havde brug for en fortrolig at tale med, kom han selvfølgelig på besøg for at hygge og snakke det hele igennem med sin dansepartner.

Sara Maria og hendes eksmand har sat huset til salg og skal begge vænne sig til at leve et nyt liv som ene-forældre til deres to fælles børn, Vega, to, og Kastanje, fem.

Mor og far savner Emma. Læs mere på udeoghjemme.dk

- Nu handler det om at hjælpe børnene bedst muligt igennem, så de føler sig trygge og elsket, forklarer hun til TV2.dk.

Hun siger til Ude og Hjemme, at skilsmissen går stille og roligt uden kæmpe problemer, men har ellers ikke flere kommentarer.

- Bo og jeg har efter længere tids overvejelser besluttet at lade os skille. Vi er vokset fra hinanden, så det er egentlig forløbet rimelig udramatisk. Vi er stadig rigtig gode venner, har hun dog sagt til TV2.dk.

Silas tilbage på tv

Silas Holst er i fuld gang med at forberede sig til musicalen 'Dirty Dancing', og nyder stadig sin lille datter Maggie My hjemme i Brønshøj.

TV-seerne kan i øvrigt snart komme tæt på Silas, hans mand Johannes Nymark og deres veninde - og moderen til Maggie My - Louise Sjødahl Mahnkopf samt ikke mindst deres lille pige.

Kanal 4 har nemlig fulgt den lille 'regnbuefamilie' på tæt hold og viser en dokumentarserie med start onsdag 4. februar. ’Silas, mig, min mand og min kone’, hedder serien.

Kristian Bo Eriksen, udeoghjemme.dk, Aller Media