Rødglødende Klopp målløs over Liverpool-kollaps mod Arsenal

Fem minutter var nok til at lukke Arsenal ind i kampen mod Liverpool, som ellers havde haft totalt kontrol.
Havde det ikke været for Roberto Firminos udligning efter 71 minutter, var Arsenal strøget forbi Liverpool i tabellen. I stedet er Klopps mandskab nu stadig på fjerdepladsen et enkelt point foran Arsenal.
Havde det ikke været for Roberto Firminos udligning efter 71 minutter, var Arsenal strøget forbi Liverpool i tabellen. I stedet er Klopps mandskab nu stadig på fjerdepladsen et enkelt point foran Arsenal. Foto: Ian Kington/arkiv/AFP

Liverpools præstation i Premier League-kampen mod Arsenal fredag var som nat og dag.

Tyske Jürgen Klopps mandskab leverede først sprudlende offensivt spil, før defensiven klappede sammen i anden halvleg, hvor Arsenal scorede tre gange på fem minutter.

Den tyske manager havde bagefter ingen forklaring på, hvad der gik galt.

- Det er svært at forklare. Vi burde være foran med tre, fire eller fem mål, før de scorer på et indlæg. Det føles underligt, siger Klopp ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Havde det ikke været for Roberto Firminos udligning efter 71 minutter, var Arsenal strøget forbi Liverpool i tabellen. I stedet er Klopps mandskab nu stadig på fjerdepladsen et enkelt point foran Arsenal.

- Et point ude mod Arsenal er et godt resultat for de fleste hold i verden, men det føles ikke så godt lige nu. Vi greb ikke chancen, men tre mål burde være nok. Arsenal var ikke med i kampen bortset fra ti minutter.

Efter at den brasilianske ekvilibrist Philippe Coutinho havde bragt Liverpool foran inden pausen, og Mohamed Salah havde gjort det til 2-0 efter 52 minutter, scorede Arsenals Alexis Sánchez, Granit Xhaka og Mesut Özil på fem minutter.

- De fem minutter var altafgørende og svære at forklare. Det må vi lære fra, for vi bliver nødt til at reagere på en anden måde, siger tyskeren.

Liverpool havde ellers repareret på en hullet defensiv, da holdet de seneste fem kampe i Premier League kun havde lukket to mål ind inden opgøret mod Arsenal.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.