Randers-træner: Vi var ikke bedre end Helsingør
Randers FC's målmand Hannes Halldorsson spillede en hovedrolle i Randers' sejr over FC Helsingør. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
På trods af den samlede sejr mener Randers-træner Rasmus Bertelsen ikke, at man var bedre end Helsingør.

Med 2-1-sejren over FC Helsingør søndag eftermiddag tog Randers FC den samlede sejr i Alka Superligaens nedryknings-playoff.

Ifølge Randers-træner Rasmus Bertelsen var kronjyderne dog ikke bedre end gæsterne fra Helsingør.

- Det var ikke specielt fortjent, at vi tog den samlede sejr. Vi var ikke en skid bedre end Helsingør, som jeg ser det.

- Vi var bagud med fem minutter tilbage mod Helsingør i sidste uge, så det er marginalerne, der gjorde, at det var os, der gik videre. Vi havde lidt mere kvalitet i begge ender, siger Rasmus Bertelsen.

Specielt Randers-målmand Hannes Halldorsson fik en hovedrolle i søndagens kamp. Først lavede han et drop i forbindelse med Helsingørs udligning, men i slutfasen diskede han op med flere store redninger.

- Kampen mod Helsingør var som en rutsjebane for mig. Jeg lavede et drop og har en følelse af at være helt nede.

- Heldigvis fik jeg lavet nogle vigtige redninger til sidst, og når man lægger det sammen med sejren, så har jeg god følelse efter kampen, siger Hannes Halldorsson.

I den anden ende var Saba Lobzhanidze stærkt bidragende til sejren med sine to scoringer, som nu sender ham op på 11 sæsonmål.

- Jeg tænker ikke længere så meget, når jeg er på banen. Jeg sørger i stedet for at arbejde hårdt, og det er jeg heldigvis blevet en bedre fodboldspiller af, siger Saba Lobzhanidze.

Ifølge Randers-træner Rasmus Bertelsen skal hans mandskab huske på, at sæsonen ikke er slut endnu.

- Efter kampen mod Helsingør må vi gerne puste ud og glæde os, men når den nye uge starter, er det dødelig alvor igen, siger Rasmus Bertelsen.

/ritzau/