Randers FC trods nyt nederlag: Et skridt frem
Direktør Michael Gravgaard er tilfreds med Randers-spillernes indstilling i nederlaget til AC Horsens. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Randers-direktør Michael Gravgaard roste spillernes indstilling, selv om det ikke blev til point mod Horsens.

Fredag aften tabte Randers FC med 0-1 til AC Horsens i Alka Superligaen. Hjemmebanenederlaget betyder, at holdet fortsat ligger på sidstepladsen i tabellen med kun en sejr i 11 kampe.

Efter seneste rundes nederlag til OB kritiserede cheftræner Olafur Kristjansson og direktør Michael Gravgaard spillernes indstilling, men mod Horsens så det bedre ud, mener Gravgaard.

- Jeg synes, at vi viser en fin attitude og en fin energi. Der, hvor vi er lige nu, mangler vi lige det sidste touch, den sidste kølighed og den sidste skarphed, men jeg synes klart, at det er et skridt frem i forhold til OB-kampen, siger Michael Gravgaard.

- Vi har været hårde ved spillerne, når der har været grund til det, men i dag synes jeg faktisk ikke, at der er grund til det.

- De forsøger, og jeg vil ikke kritisere nogen, når de gør det, og viser, at de vil det. Så på mange parametre var det et skridt frem, selv om det var et nederlag, direktøren.

Cheftræner Olafur Kristjansson er enig med direktøren, men ser stadig plads til forbedring

- Jeg synes, at vi yder den indsats, som man skal. Jeg har svært ved at se, hvordan de kunne have gjort mere i forhold til det, siger Olafur Kristjansson.

- I offensiven kommer vi frem til åbninger, men når ligger der, hvor vi ligger, er det typisk sådan, at det er stolpe ud i stedet for stolpe ind, siger træneren.

Efter kampen ligger holdet stadig sidst, men cheftræneren forsøger at holde fyringssnakken på afstand.

- Jeg skænker det ikke en tanke. Det er klart, at jeg godt ved, hvordan stemningen er, men hvis jeg skulle begynde at bruge energi på det, ville jeg ikke kunne være der for spillerne, lyder det fra træneren.

- Når jeg går ud herfra, sætter jeg mig som altid ned og kigger på kampen og forbereder mig til træning i morgen.

- Hvor langt tilliden rækker, ved jeg ikke, men jeg bliver nødt til at arbejde, som om jeg er her om en måneds tid eller længere.

Efter landskampspausen skal Randers møde FC Nordsjælland på udebane.

/ritzau/