Puk Elgård stikker af fra Go' morgen Danmark
Puk Elgård er ny vært på boligprogram. FOTO: Scanpix
Hun er tv-vært på det populære morgenprogram i weekenderne, men har taget sig en lille afstikker for også at være vært i et helt andet og mere husligt program.

Puk Elgård elsker sit job som morgenvært i weekenderne på Go' morgen Danmark, men det er ikke altid nok at sidde i et studie dag efter dag, der skal ske noget mere.

Derfor kan du også snart se hende i værtsrollen på tv-programmet "Nybyggerne", som vises fra 3. februar, skriver tv2.dk

- Altså, jeg har lavet tv i 21 år og tror ikke, jeg har haft det så godt og sjovt arbejdsmæssigt, som jeg har på Go' morgen Danmark. Men jeg er også nødt til engang imellem at komme ud af studiet. Jeg er jo et udemenneske, der godt kan lide at være udenfor og gå i gummistøvler, så "Nybyggerne" lå ligefor til mig, siger hun.

Er ikke selv grundig i indretningen

I programmet "Nybyggerne" skal fire par kæmpe om at omdanne fire identiske boliger til deres drømmehus. Det par, der af dommerne og seerne vurderes til at have lavet det bedste hus, vinder boligen til 3.4 millioner kroner.

Der er altså meget på spil for de par, som stiller op i programmet, og Puk Elgård forsikrer, at hun intet har at gøre med resultatet.

Samtidig indrømmer hun også gerne, at hun ikke selv er speciel dygtig til det med at indrette korrekt:

- Jeg kan godt lide indretning. Men ellers er jeg nok mere til de hurtige løsninger og ikke speciel grundig - nogen vil sige sjusket, fordi det skal gå så stærkt med mig. Jeg er typen, der maler rundt om malerierne, siger hun.

Puk Elgård fortæller, at hun under optagelserne i Farum har kunnet cykle frem og tilbage, fordi hun selv bor i Hareskoven, og hun glæder sig over, at der kommer lidt fokus på området udenfor København.