Pellegrini: City har brug for Kompany-retur

Uden Vincent Kompany er Manchester City for dårlig defensivt, siger holdets manager, Manuel Pellegrini.
Manchester City's Raheem Sterling fanget i et slukøret øjeblik. Dem har der været en del af i Manchester City på det seneste.
Manchester City's Raheem Sterling fanget i et slukøret øjeblik. Dem har der været en del af i Manchester City på det seneste. Foto: Jon Super/AP

Manchester City tabte mandag 1-2 til Arsenal og mistede et vigtigt skridt i toppen af Premier League.

Efter en fremragende start på den engelske liga er det gået ned ad bakke for Manchester City, der har været uden holdets kaptajn, Vincent Kompany, i hele ni kampe i årets Premier League.

- Vi indkasserer for mange mål. Vi håber, Vincent snart vender tilbage, siger Manuel Pellegrini ifølge nyhedsbureauet AFP.

Uden Vincent Kompany har holdet fra det nordlige England kun holdt målet rent i en ud af ni kampe.

I de otte kampe, hvor den store belgier har været med, har Manchester City kun ladet mål gå ind i én kamp.

- Når Vincent kommer tilbage til holdet, og med David Silva og Sergio Agüero på banen hver uge, tror jeg, vi fortsat vil være et vigtigt hold i kampen om titlen, siger Pellegrini.

Efter det blev kendt, at Bayern Münchens træner, Pep Guardiola, forlader de tyske mestre, er presset steget på Pellegrini, som mange mener skal erstattes af spanske Guardiola.

Men Pellegrini har ingen problemer med at håndtere den slags rygter.

- Nej, det er ikke svært. Det er meget nemt. Man skal være fokuseret og koncentreret på sit arbejde. Jeg ved, vi må gøre det bedre. Især i de kampe vi spiller på udebane. Men vi er fortsat med i alle turneringer, siger han.

Manchester City ligger nummer tre i Premier League med 32 point for 17 kampe. Holdet har seks point op til Leicester på førstepladsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.