Niveaufald efter pausen irriterer Niki Zimling
Niki Zimling (th.) var ikke tilfreds med, hvad Sønderjyske leverede efter pausen mod Brøndby. Foto: Claus Fisker/arkiv/Scanpix
Sønderjyskes Niki Zimling ærgrer sig over, at holdet faldt i niveau fra første til anden halvleg mod Brøndby.

Efter tre sejre i træk led Sønderjyskes sejrsstime et knæk, da det søndag eftermiddag blev til et 1-3-nederlag på hjemmebane mod Brøndby.

Sønderjyskes midtbanekreatør Niki Zimling, der var tilbage i Claus Nørgaards udvalgte 11 efter afsonet karantæne, ærgrer sig over, at sønderjyderne dalede i niveau efter pausen.

- Vi spillede en rigtig god første halvleg, hvor vi havde dem, hvor vi gerne ville. Det formåede vi ikke at få fulgt op på i anden halvleg, og de fik nogle mål, som vi mere eller mindre forærede dem.

- Vi gik til pause med en rigtig god fornemmelse efter en første halvleg, som jeg mener, vi kan tage med og være stolte af.

Niki Zimling erkender dog, at anden halvleg ikke var tilfredsstillende.

- Vi formåede ikke at leve op til første halvleg efter pausen, og anden halvleg var enormt skuffende.

- Det blev desværre ved lige ved og næsten i en ellers åben kamp med masser af vildskab. Vi kan tage mange ting med fra første halvleg og lære en masse fra anden halvleg, siger Zimling.

- Det er selvfølgelig drønærgerligt lige nu. Vi har været inde i en god stime og fik også en rigtig god start på kampen. Så står vi her med ingenting qua en halvtam anden halvleg.

Nederlaget satte sønderjyderne tilbage i jagten på top-6 og mesterskabsslutspillet, men man kigger fortsat i den retning.

- Det gør vi selvfølgelig. Nu gælder det om at samle kræfterne, og så har vi en utrolig vigtig kamp på fredag, som skal vindes, lyder det fra Niki Zimling.

Sønderjyske er nummer ni med 21 point. Der er fire point op til top-6.

/ritzau/