NordicBet NFL: Chandler Jones favorit i tæt ræs om sacktitel
Tre mand har lagt sig i spidsen om at lave flest sacks i årets NFL. Skal man tro spilleselskabet NordicBet, bliver det Chandler Jones, der kan kalde sig sackmester anno 2017.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Mens Arizona Cardinals skuffende sæson ikke har givet fansene meget at glæde sig over, har forsvarsstjernen Chandler Jones været en undtagelse. Den dominerende linebacker har indtil videre nedlagt modstandernes quarterback hele 14 gange. Det bringer ham ikke blot i spidsen af ligaen, men gør ham også til NordicBets favorit til at snuppe titlen for flest sacks.

Formår Chandler Jones at leve op til favoritværdigheden forrentes indskuddet 1,50 gange igen. Jones har dog tæt følgeskab af Dallas Cowboys' Demarcus Lawrence og Minnesota Vikings' Everson Griffen, der står noteret for henholdsvis 13,5 og 13 sacks. En sacktitel til Lawrence står i odds 3, mens Griffen giver odds 4.

"Ræset om årets sacktitel er uhyggeligt tæt, og afstanden mellem Jones, Lawrence og Griffen er marginal. Som vores odds afspejler har ingen for alvor skilt sig ud, men Chandler Jones har vist sig som ligaens mest stabile pass-rusher. Kun to gange i løbet af sæsonen er Jones gået tomhændet fra banen, så skal vi pege på en favorit, må det blive ham. Derudover tror vi, at han kan drage fordel af det resterende kampprogram, der byder på et par hold, hvis sæson allerede er ovre", siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet.

Også Jacksonville Jaguars' Calais Campbell ligger lunt i svinget til odds 7, mens Los Angeles Chargers' unge komet Joey Bosa giver 26 gange pengene igen.

Hvem laver flest sacks i NFL's grundspil?

Chandler Jones 1,50

Demarcus Lawrence 3,00

Everson Griffen 4,00

Calais Campbell 7,00

Joey Bosa 26,00

Yannick Ngakoue 51,00

Terrell Suggs 101,00

Von Miller 151,00

Cameron Jordan 251,00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Amerikansk Fodbold - NFL - NFL Sæsonvæddemål
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
via Listen To News