Mystisk fund på dansk strand: Politiet frygter en ulykke
Det fundne tøj på stranden mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
Politiet frygter en drukneulykke efter fundet af efterladt tøj i strandkanten.

En tilfældig forbipasserende gjorde lørdag aften ved 19-tiden et usædvanligt fund på en strand mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig.

I strandkanten lå et sæt løbetøj uden ejermand, og det fik straks den forbipasserende til at slå alarm og kontakte politiet.

Fundet fik Midt- og Vestsjællands Politi til at frygte en drukneulykke, og de iværksatte lørdag aften en storstilet eftersøgning, der involverede tre redningsbåde og en helikopter.

Lørdag morgen måtte de dog konstatere, at tøjets ejermand ikke blev fundet. Politiet har derfor indstillet eftersøgning på havet, da de ikke regner med, at vedkommende har overlevet så mange timer i vandet.

I stedet sender de en opfordring til tøjets ejermand:

- Det, vi har brug for nu, er, hvis der er nogen, der ejer tøjet og gerne vil stå frem, så kan jeg kun opfordre til at gøre det, så vi kan få lukket sagen. Hvis der sidder en eller anden, der måske ikke tør stå frem, fordi man er bange for, at det får konsekvenser, så kan jeg sige, at det gør det ikke, siger vagtchefen fra Midt- og Vestsjællands Politi til BT.