Micki Nielsen møder tidligere verdensmester i titelkamp
Danskeren Micki Nielsen (lyst hår) i sin kamp mod bulgareren Konstantin Semerdjieva. Foto: JAKOB JØRGENSEN/POLFOTO
Den danske bokser Micki Nielsen skal i februar i kamp mod den tidligere verdensmester Giacobbe Fragomeni.

Micki Nielsen skal bokse den største kamp i sin karriere, når han møder italienske Giacobbe Fragomeni 6. februar i Ceres Arena i Aarhus.

- Det bliver en stor test, siger 22-årige Micki Nielsen, der for første gang skal ud i et forsvar af bokseforbundet WBC's internationale titel.

- Han har bokset mange titelkampe og har været verdensmester, så jeg har selvfølgelig stor respekt for ham, siger Micki Nielsen i en skriftlig kommentar.

Giacobbe Fragomeni blev WBC's verdensmester i cruiservægt tilbage i 2008 og stod så sent som i 2013 i endnu en VM-kamp under WBC. Her blev det til et nederlag til polske Krzysztof Wlodarczyk.

Den italienske veteran Fragomeni har været involveret i hele 16 titelkampe gennem sin karriere. Men danskeren føler sig klar til udfordringen.

- Jeg er faktisk aldrig bekymret eller nervøs inden mine kampe, og det er jeg heller ikke denne gang, selv om han er et godt navn, siger Micki Nielsen, der senest var i bokseringen 12. december i Brøndby.

Dengang blev det til en sejr på knockout i tredje omgang over bulgarske Konstantin Semerdijev.

Nu venter så en på papiret endnu sværere modstander.

- Han (Fragomeni, red.) har en god rekordliste, så han vil se godt ud på min rekordliste, når jeg har slået ham. Kampen er også en chance for mig for at vise, hvor meget jeg kan, og hvor meget jeg har udviklet mig, siger Micki Nielsen.

Promotor Nisse Sauerland ser kampen som et stort skridt på vejen for Micki Nielsen, men han mener, at den unge bokser er klar til kampen.

- Fragomeni er en verdensklassemodstander og ved at slå ham, kan Micki bevise, at han er klar til at konkurrere på højeste niveau, siger Sauerland.

/ritzau/