Mary misbrugt i reklame

Kongehuset afviser, at kronprinsesse Mary reklamerer for slankeprodukt.
Kronprinsesse Mary skulle ifølge en reklame være blevet reddet fra en depression, da hun blev bekendt med et bestemt slankeprodukt.
Kronprinsesse Mary skulle ifølge en reklame være blevet reddet fra en depression, da hun blev bekendt med et bestemt slankeprodukt. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix/arkiv

Lige nu cirkulerer en annonce på internettet med kronprinsesse Mary som blikfang.

Reklamens afsender er ifølge Her og Nu et udenlandsk firma, som sælger slankepiller.

Men firmaet nøjes ikke kun med at vise billeder af Mary. Firmaet går så langt, at det citerer kronprinsessen for lovprisninger af dets produkter.

Ifølge annoncen skulle kronprinsessen blandt andet have sagt "Jeg behøvede ikke engang at ændre min diæt eller motionere, men mit kropsfedt smeltede væk som smør!".

Deprimeret Mary

Desuden skriver firmaet:

"Da hun var tungest, vejede hun 86 kg og efter at have motioneret uden succes, blev hun deprimeret og hendes liv faldt næsten fra hinanden. Hun ville ikke opereres og vidste ikke, hvad hun skulle gøre, indtil hun talte med Dr. Oz, som fortalte hende om Pure Cambogia Ultra og Pure Life Cleanse".


Her er kronprinsesse Mary fotograferet på Gråsten Slot midt i juli i år. Foto: Henning Bagger/Scanpix/arkiv

Kongehuset afviser reklamen

At kronprinsesse Mary overhovedet skulle have været inde over annoncen afvises af Kongehuset.

Her oplyser kommunikationsafdelingen til Her og Nu, at der er foretaget indledende skridt til at få fjernet den pågældende reklame.

- Kongefamilien oplever fra tid til anden, at et medlem bliver brugt i en uønsket reklame, og så tager vi hånd om det, forsikrer Kirsten Baltzer Kahr fra Kongehusets Kommunikationsafdeling overfor ugebladet.

Kronprinsessen er tidligere blevet misbrugt i en slankereklame og er desuden blevet sat i forbindelse med fjernelse af rynker.

Mary, Medina, Mascha ...

Ifølge Her og Nu er kronprinsessen ikke den eneste kendte dansker, som ufrivilligt dukker op i reklamer.

Både Mascha Vang, Lisbeth Østergaard, Cecilie Frøkjær, Helle Thorning-Schmidt og sangerinden Medina er også blevet brugt i fup-annoncer.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.