Lucas Bjerregaard holder delt førsteplads på Sicilien
Lucas Bjerregaard er fortsat helt med fremme i European Tour-turneringen på Sicilien, hvor han deler førstepladsen med franskmand. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
Lucas Bjerregaard deler fortsat førstepladsen på Sicilien efter en runde fredag i tre slag under banens par.

Den danske golfspiller Lucas Bjerregaard fortsatte fredag, hvor han slap torsdag på Sicilien.

I European Tour-turneringen Rocco Forte Open holdt Lucas Bjerregaard sig til og deler fortsat førstepladsen i turneringen, ligesom tilfældet var efter torsdagens første runde.

Banens par er på 71 slag, og Lucas Bjerregaard gik sin anden runde i tre slag under, hvilket betyder, at han er ni slag under i alt.

Det samme er franskmanden Julien Guerrier efter de to første runder, mens britiske Ryan Evans efter en runde fredag i 69 slag mistede et skridt op til Lucas Bjerregaard.

De to delte førstepladsen i seks slag under torsdag.

- Det føles, som om det her er et sted, hvor alt kan ske. Der mangler stadig at blive spillet meget golf, men min selvtillid stiger dag for dag, hvor jeg spiller sådan her.

- Det har ikke været fantastisk indtil nu i år, men jeg er begyndt at spille bedre, og jeg tager det bare ind og får selvtillid. Forhåbentlig kan jeg fortsætte sådan i denne uge, siger Lucas Bjerregaard ifølge europeantour.com.

Lucas Bjerregaard måtte ellers indkassere to bogeys fredag, men de blev opvejet af fem birdies.

Thomas Bjørn er næstbedste dansker på en delt 22.-plads efter en runde fredag i et slag under.

Jeff Winther er noteret for tre slag over samlet, og han klarede akkurat cutgrænsen efter fredagens runde.

Det gjorde Thorbjørn Olesen derimod ikke, mens Søren Kjeldsen ikke stillede til start fredag, efter at han gik torsdagens runde i 73 slag.

/ritzau/