Kusk sikrer AaB-sejr mod FC København i overtiden
Kasper Kusk kunne juble for fuld drøn, da han i overtiden sikrede AaB en hjemmesejr over FC København med sin scoring til 1-0 i opgøret i Alka Superligaen. Foto: Henning Bagger/Scanpix
En scoring langt inde i overtiden sikrede AaB en 1-0-sejr hjemme over FC København.

Søndag aften var der ikke meget, som antydede, at FC København spiller om medaljer i Alka Superligaen.

Med 0-0 i den ordinære tid dukkede Kasper Kusk op langt inde i overtiden og sikrede AaB tre point med sin scoring til 1-0, som blev kampens resultat.

Selv om AaB kun kæmper for en potentiel femteplads, var hjemmeholdet klart det stærkeste hold gennem hele kampen.

FC København forblev på 57 point på tredjepladsen, hvilket er det samme pointantal, som FC Nordsjælland har på fjerdepladsen inden de to sidste spillerunder.

Ved hjælp af et vedholdende presspil og stærk boldbesiddelse var AaB gennem store dele af kampen klart dominerende mod de danske mestre.

AaB tog sig masser af tid til at finde huller i FCK-forsvaret. Dermed kom hjemmeholdet flere gange ind og fik testet FCK-keeper Stephan Andersen.

Det gav flere habile chancer til nordjyderne.

Rasmus Thellufsen kom til den største af slagsen efter 15 minutter, men Stephan Andersen kom helt ned til stolpen i sin redning.

Det var også Thellufsen, der stod for anden halvlegs første, store chance. Ti minutter efter pausen afsluttede den 21-årige kantspiller fra en spids vinkel, mens Stephan Andersen stod igen godt.

Det var dog den tidligere FCK-spiller Kasper Kusk, som prikkede hul på bylden.

Langt inde i overtiden fik han bolden fra Jannik Pohl.

Fra midten af feltet kunne kantspilleren sætte bolden yderligt ind bag Stephan Andersen og sikre en sejr mod sin tidligere klub.

/ritzau/