Kobe Bryant løber med stemmerne til Allstar-kamp
Kobe Bryant er et stykke fra fordums styrke, men blandt NBA-fansene er han stadig ekstremt populær. Foto: Jae C. Hong/AP
Efter denne sæson stopper Kobe Bryant karrieren, og han får lov til at slutte med endnu en Allstar-kamp.

Basketballveteranen Kobe Bryant fra Los Angeles Lakers har skrantet de seneste sæsoner, hvor skaderne har stået i kø, og niveauet er sænket markant i forhold til hans velmagtsdage.

Men når der skal stemmes om pladserne til den årlige Allstar-kamp i NBA, er Bryant et sikkert valg, og i denne sæson, som han har proklameret bliver den sidste, er han igen klar til Allstar-kampen.

NBA har offentliggjort stemmerne fra fansene, og Kobe Bryant er trods en i bedste fald jævn sæson den helt store stemmesluger blandt alle de andre funklende stjerner.

Los Angeles Lakers-legenden fik hele 719.235 stemmer, mens den med næstflest stemmer blev Stephen Curry, sidste sæsons MVP (Most Valuable Player) i ligaen for mesterholdet Golden State Warriors.

Han fik 510.202 stemmer, mens Cleveland Cavaliers-stjernen LeBron James fik 357.937 stemmer.

Det bliver Kobe Bryants 17. Allstar-kamp i karrieren, hvilket kun overgås af Kareem Abdul-Jabbar, der nåede 19 af slagsen.

37-årige Kobe Bryant spillede sin første Allstar-kamp i 1998, og siden 2000 har han været stemt ind på holdet hvert eneste år.

Gennem karrieren har Bryant vundet fem NBA-mesterskaber med Los Angeles Lakers - det seneste tilbage i 2010.

I 2008 blev han valgt som ligaens MVP, mens han i både 2009 og 2010 blev valgt til MVP i NBA-finalerne, som Los Angeles Lakers vandt.

/ritzau/