Knæskadet René Toft Hansen opgiver drømmen om OL i Rio
René Toft Hansen opgiver ikke kun EM, også OL har han opgivet. Foto: JAN SOMMER/POLFOTO
René Toft havde håbet at spille OL-håndbold i Brasilien med sin bror, men knæskaden har smadret den drøm.

Det var ikke kun EM i Polen i januar, der røg søndag for håndboldspilleren René Toft Hansen. Også drømmen om OL blev smadret.

Det slår håndboldlandsholdets normale styrmand i forsvaret fast i en udtalelse på både Twitter og Instagram:

- Håndbold er for mig en fantastisk sport. En sport hvor jeg kan have en masse drømme og mål. Et af dem var at opleve et OL sammen med min bror. Den forsvandt i går sammen med en masse andre drømme og mål for 2016, siger René Toft.

Han forklarer videre om skaden, som opstod i en ligakamp søndag.

- Fik i går en modspiller ned over mit knæ, og det viste sig som frygtet at være en alvorlig knæskade. Ledbånd overrevet og korsbåndet stort set overrevet. Det betyder, begge dele skal opereres, og at der venter mig en lang pause.

- Knæet gør heldigvis ikke ondt, men det gør hovedet, med alle de drømme der på et øjeblik forsvandt. Jeg har "heldigvis" prøvet det hele før og ved, hvad det kræver at komme tilbage.

- Så første nye mål er sat, og det er at komme tilbage endnu stærkere. Tak for alle jeres tanker og pas godt på jer selv og hinanden. Godt Nytår, skriver han.

René Toft Hansen har tidligere været med til OL, det var han i 2012, hvor Danmark skuffende måtte nøjes med en sjetteplads efter et kvartfinalenederlag til Sverige, men lillebror Henrik Toft Hansen var ikke med ved den lejlighed.

De to brødre stod foran et 2016 med EM i Polen og et muligt OL i Rio sammen, men den drøm er altså nu ødelagt ifølge hovedpersonen selv.

/ritzau/