Knæskade truer René Tofts EM-deltagelse

René Toft Hansen måtte udgå med en knæskade i Kiels kamp søndag aften. Klubben frygter en alvorlig skade.
Landsholdsprofilen René Toft Hansen måtte bæres ud med en tilsyneladende alvorlig knæskade søndag aften.
Landsholdsprofilen René Toft Hansen måtte bæres ud med en tilsyneladende alvorlig knæskade søndag aften. Foto: JAN SOMMER/POLFOTO

Det danske håndboldlandsholds chancer for en topplacering ved næste måneds EM i Polen kan have fået et hårdt slag søndag aften.

Stregspilleren René Toft Hansen måtte nemlig bæres fra banen, da hans klub, THW Kiel, på udebane besejrede Bergischer HC med 31-28 i den tyske Bundesliga. THW Kiel skriver på Facebook, at der kan være tale om et alvorligt uheld.

- Vi er i chok. Vores kaptajn René Toft Hansen måtte udgå med frygt for en alvorlig knæskade. Vi krydser fingre for, at han snart kan spille videre. God bedring, René, skriver klubben.

Uheldet skete ved stillingen 18-14 til Kiel, da en modspiller faldt med hele sin kropsvægt hen over Tofts støtteben.

Kiel-træner Alfred Gislason lød ikke alt for optimistisk, da han havde talt med sin danske nøglespiller efter kampen.

- René mener, at med det knæk, det gav i knæet, er alt ødelagt. Vi må håbe, at han ikke får ret, sagde Gislason til tv-stationen Sport1.

René Toft Hansen har i en årrække hørt til det danske landsholds defensive samlingspunkter, og det vil være noget af en nedtur for landstræner Gudmundur Gudmundsson, hvis han skal undvære stregspilleren i Polen.

Håndbold-EM for herrer spilles fra 15. til 31. januar.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.