Kiev-hoteller sætter vanvittige priser til CL-finale
Liverpool-fans må betale høje priser for et hotelværelse i Kiev i forbindelse med Champions League-finalen. Foto: John Sibley/Reuters
35.000 kroner for et hotelværelse lyder en pris på aftenen for Champions League-finalen i Kiev.

Fans af Real Madrid og Liverpool må betale vanvittige priser, hvis de ønsker en seng at sove i efter Champions League-finalen i den ukrainske hovedstad, Kiev.

Således beretter det norske nyhedsbureau NTB, at mange overnatningssteder opererer med priser, der er ganget med omkring 100 i forhold til normalt natten mellem den 26. og 27. maj.

En simpel søgning på internettet lørdag middag viser, hvordan et ganske ordinært hotelværelse i Kiev denne nat koster 35.600 kroner.

Til sammenligning koster en overnatning lørdagen forinden 400 kroner på samme hotel.

Det har fået fans af de to hold til rase. Ikke mindst dem, der bookede værelser før priserne steg voldsomt, men siden har oplevet at få dem annulleret.

Det har flere Liverpool-fans oplevet, når de har købt et værelse igennem en bookingpartner. Den spanske avis Marca beretter, at det samme er sket for Real Madrid-fans.

Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) har på baggrund af priserne anbefalet fans, at de rejser både til og fra Kiev samme dag.

/ritzau/NTB