Kendt racerkørers vilde gave: Holdt juleaften med 200 socialt udsatte
Jason Watt og hustruen Majbrit stod juleaften bag arrangement med 200 socialt udsatte. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix/arkiv
Jason og Majbrit Watt sørgede sammen med over 40 frivillige for at socialt ansatte fik en rigtig juleaften.

Da racerkøreren Jason Watt og hustruen Majbrit sidste år inviterede syv ukendte personer til middag juleaften, opstod der en idé om at gøre det endnu større.

Derfor rullede der juleaften busser ind fra hele landet til Hotel Ry. Her blev der holdt frokost, serveret gløgg og æbleskiver og julemiddag for 130 voksne og 70 børn, skriver TV 2 Østjylland.

- Vi har været ude og finde over 40 frivillige fra lokalområdet i Ry, og i fællesskab har vi fundet sponsorer og fået det hele til at klappe, siger en ovenud taknemmelig Jason Watt til tv-stationen.

Uden de frivillige ...

- Der er en masse mennesker, der har sagt tusind tak, men jeg er bare nødt til at sige, at det aldrig var blevet til noget uden jer, siger Jason Watt.

Gæsterne ankom til frokost 24. december, og udover julehygge og god mad, lavet af kokken Torben Therkildsen, kom julemanden forbi med gaver til børnene.

- Jeg har det som om, at jeg har løbet et maraton. Jeg er kommet over målstregen, og jeg er fuldstændig flad i kroppen, men jeg har det fedt. Det var virkelig fedt, siger Jason Watt.