Kendt præst: Kanye og Kims ægteskab vil holde
Rick Wilkerson Jr. var præsten, der viede Kanye West og Kim Kardashian, og han er sikker på, at ægteskabet holder.
Rick Wilkinson Jr. viede Kanye West og Kim Kardashian. Og han er ikke i tvivl om kærligheden mellem de to stjerner.
Rick Wilkinson Jr. viede Kanye West og Kim Kardashian. Og han er ikke i tvivl om kærligheden mellem de to stjerner. Foto: Jacques Brinon/AP

Det skabte overskrifter verden over, da Kanye West og Kim Kardashian tidligere i år giftede sig i Italien.

Langt fra alle troede på, at ægteskabet ville holde, men præsten, som viede de to superstjerner, Rick Wilkerson Jr., er af en helt anden overbevisning. Han er nemlig sikker på, at parret kommer til at blive sammen.

- Jeg tror på dem, og jeg tror på deres ægteskab. De følger begge Jesus, og de er på en rejse sammen. Da jeg viede dem, talte jeg til dem om Jesus, og det var ikke en tale om had og fordømmelse, men en tale om håb og kærlighed, siger præsten til PEOPLE.com.

Efter brylluppet har den 30-årige præst oplevet en massiv interesse for sin person fra pressen, og han og hans kone skal snart være stjernerne i et nyt reality-program, der kommer til at hedde "The Wilkinsons".

- Jeg troede aldrig, at nogen ville tænke over, hvem der skulle vie de to. Berømtheder bliver gift hele tiden, uden nogen tænker over, hvem præsten er. Jeg fortalte ikke til nogen, at jeg skulle være præsten til brylluppet, fordi jeg bare tog til Italien og var det. Og så begyndte alting at gå virkelig stærkt, siger Wilkinson.

Wilkinson blev valgt som præst, efter han blev venner med Kanye West for to år siden.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.