Iskold Blachman om X Factor-hån: Jeg bruger chokpædagogik
"Chokpædagogik" er åbenbart for deltagernes eget bedste, mener Thomas Blachman Foto: Scanpix arkiv
En ung Heavy rocker fra København fik en hård medfart af X Factor-dommer Thomas Blachman.

En ung Heavy rocker fra København fik en hård medfart af X Factor-dommer Thomas Blachman da han stillede op til audition i den populære talentkonkurence.

Det skriver BT. 

Hele Danmark kunne fredag aften se, hvordan den unge deltager først glemte sine akkorder et stykke inde i sangen og efterfølgende måtte tage imod en noget ukærlig kommentar fra hr. Blachman. 

"Skal vi sige, at du tager tilbage til København, og vi får noget at spise," lød det fra den skaldede dommer, der er kendt for sine hårde kontante udmeldinger. 

Da den unge mand efterfølgende forsøgte at få Thomas Blachmans opmærksomhed var dommeren helt kold. 

X Factor værtinde, Sofie Linde syntes ikke, om Blachmans behandlng, men ifølge dommeren selv, var kommentaren til deltagerens eget bedste. 

- Jeg opererer med det der hedder en chokpædagogik. At der sker en rystelse i legemet, der skaber en vækkelse. Den erfaring den vil han huske, og så vil han gøre sig sindsygt meget umage næste gang. Og så kan vi høre en hel sang, og så kan vi begynde at pudse næse på ham, stoppe hans strømper og sige han er både dit og dat. 

En anden vært på DR, Ulla Essendrop, har denne kommentar til Blachmans pædagogik.

"Blachman er helt sikkert typen der kurerer folks araknofobi ved at sende dem ind i en tlfbox med 30 taranteller," skriver hun på Twitter.