Indonesere overrumpler dansk herredouble ved Masters

Det blev til et dansk nederlag, da semifinalen i herredouble ved Copenhagen Masters blev spillet søndag aften.
Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen tabte søndagens semifinale i herredouble ved Copenhagen Masters.
Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen tabte søndagens semifinale i herredouble ved Copenhagen Masters. Foto: JØRGENSEN JAKOB/JAKOB JøRGENSEN

Badmintonturneringen Copenhagen Masters har for vane at være et stævne, hvor de danske spillere løber med stort set alle sejre. Alligevel blev det til indonesisk sejr, da der søndag aften blev spillet semifinale i herredouble.

Det danske par Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen tabte i tre sæt til verdens nummer 21, Yusuf Ade og Nayaka Arya Pankaryantra Wal fra Indonesien.

Danskerne haltede efter det meste af kampen og slutcifrene lød på 21-14, 16-21, 24-22.

- Det er en øv-fornemmelse. Vi fortjener egentlig ikke at være tæt på, for vi spiller ad helvede til. Men når man så alligevel er så tæt på, så er det faktisk endnu mere øv. Så det er en lidt blandet fornemmelse, siger Mads Pieler Kolding.

Det var en yderst medrivende afslutning på kampen, hvor danskerne overlevede flere matchbolde og også selv havde chancen for at afgøre det. Det lykkedes dog ikke for danskerne, der lige nu ligger nummer otte i verden.

- Vi lavede for mange fejl og gik også fejl af hinanden. Vi viste lidt usikkerhed, men vi skal heller ikke tage nederlaget for mere, end det er, siger han.

Dermed er det potentielle danskerbrag i mandagens finale afblæst. Carsten Mogensen og Mathias Boe vandt tidligere på søndagens deres semifinale, men de skal nu altså møde parret fra Indonesien.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.