sponsoreret indhold Husholdning: Så mange penge kan du spare på oplevelser og elektronik
Familien Lillieholm fra Slangerup bruger rabatmulighederne i LO Plus kortet.
Har du tjekket, hvor meget du kan spare på dine indkøb? Det har familien Lillieholm fra Slangerup, og det er ikke småpenge, de kan trække fra – og hvad der er sparet, er tjent.

En dag i en forlystelsespark med hele familien kan nemt blive dyrt, og en renovering af huset er heller ikke en billig fornøjelse. Det ved Lasse Lillieholm alt om. Han bor med sin kone og tre børn i Slangerup, og her har de hænderne fulde med en travl hverdag og en 1. sal, som Lasse er i gang med at istandsætte.

Der skal bruges en del materialer på de nye rum i huset, som Lasse gerne køber i det lokale byggemarked, fordi han får gode rabatter netop her. Det gør han med sit LO Plus kort – en gratis fordels- og rabatordning, der er lavet i samarbejde mellem en række af LO’s forbund som FOA, 3F, Dansk Metal og mange flere.

Lasse har fået sit kort gennem sit forbund, og du kan tjekke her, om du kan få det samme: www.loplus.dk – det kræver, at du er medlem af en af de samarbejdende fagforeninger.

Der er mange penge at spare

Lasse fortæller, at han og familien flittigt bruger deres LO Plus kort, men han er ikke sikker på, at andre får brugt deres nok:

- Jeg vil gerne udbrede budskabet om muligheden for at kunne spare penge. Jeg har på fornemmelsen, at der er mange, som ikke ved det, og får det brugt nok, siger Lasse.

Derfor vil han gerne fortælle, hvor meget han og familien sparer. Alene på et år har de sparet 4.350,- kr. på indkøb af alt fra iPad til ophold i Lalandia, og så er der sparet næsten 2.000,- kr. i byggemarkedet:

- Jeg får rabat på mit LO Plus, når jeg køber nede i byggehandlen, og når jeg sparer penge, får jeg råd til at købe flere materialer, siger Lasse.

Så meget har familien Lillieholm sparet på et år

Lalandia:          694  1 hus af 4 overnatninger for 4 personer.
Humac:            450  1 stk. iPad.
Silvan:           1.924  Byggematerialer til opførelse af 1.sal.
Konventum:     236  Kurser ifm. hverv som arbejdsmiljørepræsentant.
Bakken:         1.046  Køb af 11 stk. turbånd.
Besparelse   4.350 I alt på 1 år.

UDVID

Det er ikke kun Lasse, der er begejstret for LO Plus kortet, det er hans kone også:

- Sidste gang vi brugte kortet her i sommers, var vi i en forlystelsespark, hvor vi sparede 40 procent.

LO Plus kortet fås i tre varianter – et fysisk plastikkort, som du viser i butikkerne og får rabat. Et medlemskort i en app, som du viser og får rabat. Og så kan du få et LO Plus Guldkort, der er et MasterCard, du betaler med, eller viser i butikkerne og får rabat med.

Så nemt finder du dine rabatter

Bliver det serveret for os, siger de færreste ”nej” til rabatter – og det bliver nærmest serveret med LO Plus kortet.

Det er nemt at finde frem til de mange tilbud og rabatter, du kan få, enten via hjemmesiden eller i LO’s app – søg på LO Plus medlemskort i App Store på din smartphone, så finder du den.

Familien i Slangerup bruger ofte appen til at finde rundt i de gode rabatter, fortæller Lasse:

- Bare ved at bruge 5-10 minutter på at bladre den igennem, vil du kunne spare rigtig mange penge.

Selv har familien netop sparet penge, da de skulle købe en ny iPad, fortæller de – og du kan muligvis spare det samme, hvis du er medlem af en fagforening, der er en del af ordningen.

Tjek op på det – det er en mulighed, som er synd at gå glip af.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret