Hjemmehjælper blev truet med jagtgevær: Passede blot sit arbejde

En hjemmehjælper blev 1. juledag groft truet af en ældre mands datter, der nu er sigtet i sagen.
En hjemmehjælper blev 1. juledag groft truet af en ældre mands datter, der nu er sigtet i sagen.
En hjemmehjælper blev 1. juledag groft truet af en ældre mands datter, der nu er sigtet i sagen. Foto: Shutterstock/Scanpix Denmark

En hjemmehjælper ville blot hjælpe en ældre mand, men hun endte med at blive truet med et jagtgevær af hans datter.

Det skriver Sjællandske.

Det bizarre optrin fandt sted i Hundested i Nordsjælland 1. juledag. Her var hjemmehjælperen kørt ud til mandens bopæl, fordi der var blevet trykket på hans nødkald.

Det var mandens datter, der havde tilkaldt hjemmehjælperen, fordi hun ikke mente, at hendes far ikke fik den hjælp, han havde brug for. Hjemmehjælperen kunne dog konstatere, at den ældre mand havde det fint, og hun besluttede sig for at køre igen. Men det ville datteren ikke have, at hun gjorde. Slet ikke.

- Hjemmehjælperen bliver truet med at få smadret hovedet, hvis hun kører, og hun bliver også truet med, at vores gerningsmand vil hente et jagtgevær, fortæller vagtchef Ole Hestbæk fra Nordsjællands Politi til Sjællandske.

Den 40-årige datter blev senere anholdt af politiet og taget med til stationen, hvor hun fik lov til at overnatte. Politiet vurderer, at datteren var påvirket af alkohol. Hun er nu sigtet for trusler om vold mod tjenestemænd.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.