Hemmelighedsfuld Annette Heick afslører: Får hovedrolle i 'stor musical'
Hverken manden Jesper Vollmer eller forældrene, Keld og Hilda Heick, var tilstede da Annette Heick havde premiere på Pejsegården i Brædstrup.
Annette Heick er netop nu aktuel i "Pejseshow 2016". Showet er blevet godt modtaget af anmelderne.
Annette Heick er netop nu aktuel i "Pejseshow 2016". Showet er blevet godt modtaget af anmelderne.
Foto: Henning Bagger/Scanpix/arkiv

Annette Heick er i fuld sving med at fylde kalenderen for 2017. Blandt andet har hun fået hovedrollen i en musical, fortæller hun til ugebladet Her og Nu.

- Jeg kan ikke være med i Pejseshow 2017, fordi jeg skal være med i en stor musical. Jeg kan ikke afsløre så meget om, hvad det er for en musical. Jeg kan kun sige, at jeg har hovedrollen. Desuden er instruktøren også fundet, men resten er der ikke kommet navne på endnu, fortæller Annette Heick til ugebladet.

Alene til til premieren

Afsløring kom Annette Heick med efter premieren på Pejsehow 2016 på Pejsegården i Brædstrup. En premiere, som ingen i familien overværede.

- Sådan er det, når mor er ude og tjene penge. Det er da meget hårdt at være så meget væk fra familien, men der skal jo penge i kassen, og hele november har jeg slet ingen fridag.

Ifølge Her og Nu, var Keld og Hilda Heick ikke i Brædstrup. De var ude at optræde, mens manden Jesper Vollmer var hjemme i Sverige for at passe børnene Storm og Eliot.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.