Hazard om overtidsmål: Vi fortjente at vinde i Madrid
Chelsea-stjernen Eden Hazard har ikke ondt af Atlético Madrid, der tabte 1-2 på engelsk scoring i overtiden.

Chelsea scorede det afgørende mål langt inde i overtiden, da det engelske mesterhold onsdag slog Atlético Madrid med 2-1 på udebane i Champions League.

En af holdets største stjerner, belgiske Eden Hazard, kunne i overtiden se den indskiftede landsmand, Michy Batshuayi, blive matchvinder med kampens sidste aktion.

Gæsterne havde undervejs produceret de fleste og største chancer, men alt tydede på, at forestillingen skulle ende uafgjort.

- Vi er meget glade. Det var en hård kamp mod et af Europas bedste hold.

- Vi gjorde det godt og fik scoret to mål, men vi burde have scoret endnu flere, og sejren var fortjent, siger Eden Hazard ifølge uefa.com.

Chelsea åbnede sæsonen med et nederlag på hjemmebane til upåagtede Burnley, men siden da har holdet spillet sig op.

- Vi er nummer tre i Premier League, og vi topper vores gruppe i Champions League. Vi har kvalitet på holdet og ønsker at vinde hver gang. Det var ikke nemt i aften, men vi gjorde det, siger midtbanespilleren.

- Atletico forsvarer godt - ligesom Chelsea. Det er to hold med en god defensiv kæde, men vi har den type spillere, der kan skabe noget; Alvaro (Morata), Michy (Batshuayi), Willian og mig selv.

- Michy scorer hver gang, han kommer på banen. Jeg er så glad på hans vegne, tilføjer Hazard.

Chelsea-profilen lægger ikke skjul på, at London-klubben har store ambitioner i Champions League.

- Vi tror på os selv. Det kan du være sikker på.

- Vi ønsker at spille kampe som den her. Vi spiller for en af de største klubber i verden og vil vinde alt, siger han.

Chelsea topper gruppe C med seks point foran Roma med fire point. Atlético Madrid har et enkelt point, mens Qarabag har det første point til gode.

/ritzau/