TV 2 Lorry Glorry Cup: TV2 Lorry rejser ud i sommerlandet - bevæbnet med bats, bolde og kuglegrill
Fotocredit: Andreas Braamunk
Der foregår så mange spændende ting ude i Lorryland i løbet af sommeren, som TV 2 Lorry har lyst til at fortælle om i håb om, at I derude får lyst til at deltage.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
Derfor sender vi hver fredag fra Lorrylands hotteste festivaler, by- og havne-fester og andre kulturbegivenheder. Fra 18. maj rykker vi alle fredagsudsendelserne ud af studiet og sender både kl. 17:12, 18:20 og 19:30 ude fra sommerlandet. (Live fra Kastrup 11. maj er kun en del af 19:30-udsendelsen).

Vi er live flere steder midt i begivenheden og kan fortælle, hvad der sker lige nu. Og vi dykker ned i de mest interessante dele af arrangementet og taler med de mennesker, der står bag. Vi fortæller om byen og om området. Og om hvorfor netop den begivenhed er så vigtig for dem, der bor der eller for dem, som kører langt for at være med.

Vi har en gave med:

Træt af ølbowling, vikingespil og petanque?

GrillTennis er en ny hot sport for tomands-hold, hvor det handler om at placere en plasticbold i en kop, der står placeret i en kuglegrill. Det er både sjov og alvor og alle, der spiller GrillTennis kommer med garanti i perfekt sommerform. Så når TV2 Lorry rejser rundt i sommerlandet hver fredag, er vi desuden bevæbnet med kuglegrill og strandtennis-sæt og præsenterer alle for årets hotteste sommersport.

Det bliver brandvarmt for både spillere og publikum, der nok ikke slipper for at lære GrillTennissportens

vigtigste elementer: den mentale fokus, den præcise serv, den følte hævning, den iskolde afslutning og de stilsikre knips.

Vi besøger:

11. maj Copenhagen Night Cruise, Kastrup

18. maj Træskibsdage, Helsingør Havn

25. maj RØST festival, Køge

1. juni Hillerød Slotssø Byfest, Hillerød

8. juni Roskilde Dyrskue, Roskilde

15. juni Rødovre Byfest, Rødovre

22. juni Frederikssund Vikingespil, Frederikssund

29. juni Byfest, Store Heddinge

6. juli Hundested Havnefest, Hundested

13. juli Havnebadet, Islands Brygge

20. juli Musik i Lejet, Tisvildeleje

27. juli Hornbæk Havnefest, Hornbæk

3. august Sagnlandet Lejre, Lejre

10. august Skibby Byfest, Skibby

17. august CPH Pride, Rådhuspladsen i Kbh.

Programmet for dagen:

14.30-15.30: GrillTennis: U15 + Voksen

- denne turnering er for unge under 15 år, der sammen med en forælder kan vise sine talenter med strandtennis-battet.

15.45: GrillTennis: BootCamp

- vil du også i perfekt sommerform ved hjælp af GrillTennis? Vi har lavet en workout-serie, der både giver dig en sikker stil og får dig i form til sommeren.

16.00-16.45: GrillTennis: For alle der kan li' det hot!

- du er sporty, du kan lide at have det sjovt, men synes, at der er noget trivielt over ølbowling, vikingespil og petanque. Yes, GrillTennis-sporten er lige noget for dig.

16.50: GrillTennis BootCamp

- vil du også i perfekt sommerform ved hjælp af GrillTennis? Vi har lavet en workout-serie, der både giver dig en sikker stil og får dig i form til sommeren.

17.00-18.00: GrillTennis: Fredagsbar

- her er der hældt lidt øl i koppen og stemningen er løssluppen, mens lokale firmaer og foreninger dyster om hæderen og æren.

18.15-18.25: GrillTennis: BootCamp

- vil du også i perfekt sommerform ved hjælp af GrillTennis? Vi har lavet en workout-serie, der både giver dig en sikker stil og får dig i form til sommeren.

18.30-19.45: GrillTennis: Glorry Cup

- sommerens vigtigste sports-event er Glorry Cup, hvor de rigtigt dygtige og stilsikre spillere mødes i en intens dyst. Vinderen af turneringen går videre til den store finale på Rådhuspladsen i Kbh. 17.

På Bane 2 kan alle interesserede hele dagen komme forbi og blive præsenteret for sporten af vores guides - og teste talentet af.

Tilmeld dig turneringen på hej@grilltennis.dk og se meget mere på tv2lorry.dk/grilltennis

Vi ses ved grillen!
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.