Gik amok i taxa: Chauffør truet på livet med kniv
Det gik voldsomt for sig, da der opstod uenighed om, hvem der skulle betale taxaregningen. Foto:Benita Marcussen / Ritzau Scanpix (arkivfoto)
Gerningsmændene blev afsløret af en hund og et par våde gummisko.

En taxachauffør var natten til fredag ude for en uhyggelig oplevelse, da han valgte at samle to kunder op ved Fakta på Ormslevvej i Aarhus.

Under turen opstod der blandt de to mænd uenighed om, hvem der skulle betale, og derfor valgte chaufføren at stoppe køreturen.

Dét var en beslutning, der ikke faldt i god jord hos de to taxakunder.

- Den ene mand tager en kniv frem og truer taxachaufføren på livet. I samme forløb stiger mændene ud af taxaen, hvor de sparker en forlygte i stykker, inden de begge stikker af, siger Jeanette Løv Rasmussen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Det lykkedes en politihund at sniffe sig hen til et lejlighedskompleks, hvor betjentene kunne se, at der var lys i vinduerne i en lejlighed. Fire unge mænd var i lejligheden, mens et par våde gummisko stod i entreen, og efter kort tid var politiet i stand til at identificere de to personer, der var gået amok i taxaen.

TV2 ØSTJYLLAND skriver, at der er tale om en 19-årig og en 22-årig mand fra Aarhus. De er begge sigtet for at true chaufføren, og den 22-årige er også blevet sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, da politiet fandt en peberspray i lejligheden.