Fyret FCN-træner forstår ny ejer: Havde gjort det samme

Olafur Kristjansson ville nok også vælge "sin egen mand" som cheftræner, hvis han havde købt en fodboldklub.
Olafur Kristjansson er stoppet som træner i FC Nordsjælland, der i sidste uge fik ny ejer, der satser på islændingens forgænger i jobbet Kasper Hjulmand.
Olafur Kristjansson er stoppet som træner i FC Nordsjælland, der i sidste uge fik ny ejer, der satser på islændingens forgænger i jobbet Kasper Hjulmand. Foto: BAANER RASMUS/RASMUS BAANER

Den fyrede FC Nordsjælland-træner Olafur Kristjansson har forståelse for, at klubbens nye ejere har valgt at afskedige ham.

Den 47-årige islænding blev for en uge siden fyret og erstattet med Kasper Hjulmand, da investorgruppen Pathway Group overtog klubben fra den mangeårige klubejer Allan K. Petersen.

- Det var meget hektisk lige at møde på arbejde og så få beskeden.

- Men jeg har et eller andet sted forståelse for, at nye ejere vil have en ny træner. Sådan er vilkårene, siger Olafur Kristjansson til tipsbladet.dk.

- Allan solgte klubben, og de nye ejere er i deres gode ret til at bestemme, hvem de vil have med i de fremtidige planer.

- Hvis det var mig, der havde købt klubben, havde jeg nok også valgt min egen mand, siger islændingen.

Olafur Kristjansson nåede at stå i spidsen for Farum-klubben i 18 måneder, efter at han overtog ansvaret i sommeren 2014 fra Kasper Hjulmand.

FCN opnåede i sidste sæson en sjetteplads i Alka Superligaen. Aktuelt indtager holdet ottendepladsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.